fbpx
Skip to content

Vill klassen ordna en skolresa, utflykt eller friluftsdag, så kan vi bli en del av den. Önskar Er förening ett event i samband med avslutningen eller upptakten av säsongen, så har vi möjligheterna för det!

Programförslag

HELDAG

09.00 Julareds poängjakt

Vi delar in er i lag om 4-6 personer med 1 vuxen person i varje lag. Laget ska leta upp stationer där uppdrag ska utföras/lösas för att samla poäng. Det är kluringar, bilder samt fysiska övningar på stationerna. Må bästa lag vinna!

11.30 Medhavd matsäck eller så ordnar vi mat och servering

13.00 Höghöjdsbana med zipline

15.00 Hemresa

Lokaler

Fräscha toaletter och samlingslokal finns i ladugården.

Klädsel

Oömma kläder, kläder efter väder och gärna gympaskor!

Övrig information 

  • Vi tar emot elever från år 5
  • Minst 8 deltagare
  • Minst 1 vuxen på 10 ungdomar. De vuxna måste vara förberedda på att se till hela gruppens behov och hålla uppsikt så att instruktioner och regler följs. Det går bra att hålla uppsikt från marken, men ännu hellre att de vuxna deltar i aktiviteten.  
  • Väljer ni höghöjdsbana med zipline, måste alla klättrande deltagare skriva under ett kontrakt. Är deltagare under 18 år och inte i målsmans sällskap, skriv då ut 2023 Användarvillkor skola o förening- EJ social media . Be deltagarna ta med kontraktet för underskrift av målsman, för att ta med dem vid incheckning på Julared.

Kontakta oss

för offert och bokning.