fbpx
Skip to content

Njut av morgonkaffet med utsikt över Julareds vackra kvarndamm. Oavsett om du är barn eller vuxen kommer fantasin att spira här i naturen. Här är du fri att vara dig själv och fylla dagarna med innehåll. Äventyrsaktiviteter finns det bara ett stenkast bort på Julared eller i Hagårds Lagård.

Det går även fint att låna vår lilla båt för en roddtur på kvarndammen eller att gå ner till Furusjön och låna vår eka. Flytvästar finns för utlåning. Köp ett metspö i receptionen om du missat att ta med ditt eget. På kvällen är det möjligt att tända lägerelden och bada i badtunna, men glöm inte att boka badtunnan i förväg. Somna sedan gott i de nybäddade sköna sängarna.

Dusch och toalett
Finns i gäststugan.

Mat

Gäststugan har ett pentry med porslin och bestick, så det går att tillaga enkla måltider. 

Sängplatser
Gäststugan har en inbyggd våningssäng samt en säng under den. En vuxen person ryms i respektive säng, men det går fint att få plats med ett extra barn i våningssängen. Så max ryms 2 vuxna och 1 barn. 

Husdjur

Vi tillåter hund och katt i gäststugan, om hunden är kopplad.

Detta ingår

  • Ett rum med pentry och kylskåp
  • En toalett och dusch
  • En inbyggd våningssäng och en vanlig säng. (passar för max 2 vuxna eller 2vuxna och 1 mindre barn)
  • Sängkläder, handdukar och slutstädning
  • Tillgång till ved till elden vid lägerplatsen
  • Tillgång till vår lilla båt i Julareds damm
  • Tillgång till vår eka i Furusjön (1 km bort)

Avbokningsvillkor

Läs om våra avbokningsvillkor här!

Aktiviteter
Julared erbjuder en rad olika aktiviteter såsom höghöjdsbana med ziplines, höghöjdsbana med klättervägg, Jularedsjakten, badtunna, paintball, mångkamper, skytte. Boka här

Upplev mer

Runtomkring i skogarna finns det mycket att hitta på. Paddla eller rid på islandshästar hos Kyrkekvarn. Slå några bollar på Sveriges första golfbana Ryfors Golfklubb eller känn historien vid den unika Träkatedralen vid Vättern, Habos gamla kyrka. Bara en halvtimme bort ligger Jönköping där du bland annat kan strosa runt i det gamla tändsticksområdet eller njuta av mat och dryck vid Vätterns strand.