fbpx
Skip to content

Vi har en höghöjdsbana med 8 hinder, som avslutas med en kort linbana. Vidare har vi en ziplinebana med tre linbanor i rad, där vardera är ca 100 meter långa. Slutligen har vi en 150 meter lång linbana som sträcker sig över kvarndammen. 

Så här går det till
Vi börjar med att skriva kontrakt och ordna med betalning. Instruktören hjälper oss på med utrustningen och vandrar från Hagårds Lagård till höghöjdsbanan. Efter ytterligare instruktioner om säkerhet, ordningsregler och test av utrustningen på låg höjd, kan klättringen börja. Vi klättrar en dryg timme innan det är dags att avsluta.

Tänk på att

  • ha bekväma och oömma kläder.
  • ha skor som sitter fast på fötterna och är lätta att klättra i.
  • ha långärmade kläder och långbyxor. En del tycker det är skönt att ha ett par handskar på sig.
  • regn utgör inga hinder för att klättra, däremot avvaktar vi om det kommer ett åskväder.
  • du kan bli smutsig vid landning.
  • ingen alkohol före eller under klättringen.

Beräknad tidsåtgång
2 timmar

Maxvikt
120 kg

Ålder och längd
Vi har ingen miniålder, men en rekommendation är från ca 10 år. Barn under 140 cm bör ha med vuxens sällskap i banan. Gravida och personer med hjärtproblem avråds från klättring.

Är du under 18 år och inte har målsman med? Klicka HÄR, skriv ut kontraktet och fyll i och ta med dokumentet.

Avbokningspolicy

Har du ombokningsgaranti, som du kan välja vid utcheckning och betalning, då gäller följande:

  • Biljetten är ombokningsbar fram till 12 timmar innan starttiden.
  • Hela beloppet (100%) tillbaks om ni avbokar minst 48h innan starttiden.
  • Halva beloppet(50%) tillbaks om ni avbokar minst 24h innan starttiden.

Ingen ombokningsgaranti medför ingen återbetalning.


Välkommen till oss och upplev äventyr och spänning mitt i naturen! Upptäck våra utomhusaktiviteter, som höghöjdsbana, zipline, mångkamp och naturspa. Genom vår höghöjdbana med zipline tar du dig bokstavligen till nya höjder! Höghöjdsbanan erbjuder en unik och adrenalinfylld upplevelse som kombinerar klättringens spänning med fart och fläkt från våra ziplines!

Vår höghöjdsbana är skräddarsydd för att passa äventyrare i alla åldrar och färdighetsnivåer. Belägen bland trädtopparna, erbjuder höghöjdsbanan en imponerande serie av hinder och utmaningar, inklusive repbroar, gungor och nät. Höghöjdsbanan är designad med noggrannhet för att säkerställa både säkerhet och skön utsikt naturutsikt för våra deltagare. Vårt dedikerade team av instruktörer ser till att varje moment på höghöjdsbanan är en minnesvärd och blir en trygg upplevelse.

Efter att ha erövrat höghöjdsbanan väntar en annan hisnande upplevelse –zipline! Svep genom luften längs vår specialdesignade zipline och känn adrenalinet pumpa genom dina ådror. Ziplinen ger en känsla av frihet och hastighet som kompletterar perfekt den fysiska utmaningen från höghöjdsbanan. Vår zipline är konstruerad med fokus på säkerhet och ger en fantastisk panoramautsikt över den omgivande naturen och Julareds kvarndamm.

Vår höghöjdsbana med zipline är inte bara en individuell utmaning utan också en utmärkt aktivitet för grupper. Perfekt för familjeutflykter, företagsutmaningar eller teambuilding och event. Höghöjdsbanan och ziplines främjar samarbete, utmaning och skänker självförtroende när höghöjdsbanan och ziplinen är avklarad. Höghöjdsbana och zipline är ett utmärkt sätt att stärka banden mellan deltagarna och skapa minnesvärda ögonblick tillsammans.

Så om du letar efter den perfekta kombinationen av äventyr och naturupplevelse, kom och testa vår Höghöjdsbana med Zipline på Julared.se bara några mil från Jönköping. Boka höghöjdsbana med zipline nu och ge dig själv och dina nära och kära möjligheten att skapa minnen för livet i det vackra utomhuslandskapet.

Vi ser fram emot att välkomna dig till en dag fylld av spänning och äventyr!