fbpx
Skip to content

Vill ni ha en dagskonferens i närheten av Jönköping? Komma bort från vardagen och förena nytta med nöje?

Då är ni välkomna att boka vår möteslokal kombinerat med en aktivitet. Så ni börjar med frukostfralla följt av arbete innan lunch och aktiviteter efter lunch. Så här kan programmet se ut:

 09.00 Samling med kaffe/te och fralla 
09.30 Konferens 
12.30 Lunch 
13.30 Aktivitet(Mångkamp Outdoor, Höghöjdsbana med zipline, Paintball eller Skytte)
15.30 Kaffe och kaka 
16.00 Avslutning 
 
Det som ingår är alltså frukostfralla, mat och eftermiddagsfika, renoverad konferenslokal med projektor, ljudanläggning, blädderblock, whiteboardtavla, fräsch toalett, lantlig miljö och framförallt en aktivitet i en unik och naturskön omgivning. 

 

 
 
 
 

Kontakta oss

för mer info kring företagsbokning

Välkommen till Julared – er destination för en effektiv och inspirerande dagskonferens, bara en kort resa från Jönköping. Beläget i den natursköna omgivningen bara tre mil nordväst om Jönköping, erbjuder Julared en fridfull och produktiv miljö för era konferensbehov.

Med vårt bekväma läge och moderna faciliteter är Julared det perfekta valet för att arrangera er nästa dagskonferens. Vår anläggning är utrustad med all den teknik och komfort som behövs för att säkerställa att era möten är så effektiva som möjligt. Vi har ett konferensrum för presentationer och kan erbjuda möjligheter att dela upp sig i mindre grupper för brainstorming. Vi har kapacitet att tillgodose olika behov och grupper.

Vårt erfarna team av evenemangsplanerare och instruktörer finns att tillgå när vi ska hjälpa er att organisera och genomföra en smidig och framgångsrik konferens. Vi tar hand om alla detaljer, från logistik till catering, så att ni kan fokusera på ert mötesinnehåll och mål.

På Julared strävar vi efter att skapa en helhetsupplevelse som överbryggar affärsbehov med avkoppling och inspiration. Utöver konferenslokaler erbjuder vi också möjligheter till aktiviteter, som ställer arbetet åtsidan och fokuserar på glädje, gemenskap och grupputveckling. Vi kan också erbjuda avkoppling i form av vårat naturspa, där ni kan njuta av bastu, badtunna och ett vattenfall att svalka sig i. Vidare kan man ta en promenad och njuta av vår vackra natur. Vi har mycket som ger förutsättningar för att en konferens på Julared, blir både en produktiv och minnesvärd dag.

Så varför inte välja Julared för er nästa dagskonferens? Kontakta oss idag för att boka er plats och låt oss tillsammans skapa en konferensupplevelse som överträffar era förväntningar.