fbpx
Skip to content

Vill ni ha en kick off​ eller avslutning för erat företag eller personalgrupp i närheten av Jönköping? 

Då är ni välkomna att boka vår möteslokal kombinerat med en aktivitet. Ni kan med fördel börja eller sluta med fika, lunch eller middag. Lokalerna är upprustade och fräscha med utrustning i form av projektor, whiteboard, blädderlock, ljudanläggning. En instruktör delar upp er i lag om 4-5 personer och leder er igenom de olika grenarna, som ni valt ut. Utöver grenen “Vattenzipline” väljer ni ut 4 grenar till, så totalt blir det 5 grenar. Så en kickoff på Julared, 30 minuter från Jönköping, är ett toppenalternativ!

Dessa mångkampsgrenar finns att välja mellan:

Vattenzipline

Här åker du zipline över kvarndammen. Innan du åker iväg får du en mugg med vatten. När du passerar en hink ska du förflytta vattnet i muggen till hinken. Laget med flest milliliter vatten i hinken vinner momentet.  

Klätterväggen
Här gäller det att klättra upp så snabbt som möjligt med en tennisboll och lägga den i stupröret. När bollen nått håven i änden av stupröret, startar nästa lagmedlem.

Älgbanan
Lagen ska få så många träffar på “löpande älgen”dvs en rektangulär plåttavla som rör sig. Detta med en paintboll markör. Laget med flest träffar vinner grenen.

Styr båten mot land
Lagdeltagarna ska paddla en bana tre i taget. Tricket är att de 2 som paddlar har förbundna ögon, medan den som sitter i mitten ska ledsaga de två som paddlar. Övningen går på tid.

Trampbilsrace
Bli som barn på nytt. Här gäller det att trampa med trampbilar för vuxna så snabbt det går runt en bana. Laget som tar sig runt på kortast tid vinner momentet.

Gemensam balans
På kortast möjliga tid ska lagen ta sig över ett fiktivt vattendrag. I början står alla “på land”. Genom att lägga ut brädlappar att gå på, ska hela laget ta sig över till andra “stranden”.

Blindstyrning av skottkärra
Här bildar laget par. En person ska köra en annan i en skottkärra runt en bana. Den som kör har ögonbindel och får hjälp av kompisen för att komma rätt. Alla par klockas. och det är lagets totala tid som räknas.

Tandemskidor
Här handlar det om att lagen ska ta sig fram på en viss sträcka på tid. Samtliga i laget fästs vid ett par skidor/ brädor. 

Pasta sleven
Laget ska med gemensamma krafter förflytta golfbollar till ett hål med hjälp av pasta slevar. Mest golfbollar på 4 minuter vinner grenen.

Fiskdammen
Laget ska med gemensamma krafter fiska upp träklossar och lägga dem i fångshåven. Mest fiskar i håven efter 4 minuter vinner grenen.

Pyramiden
Laget ska pricka bollen i den översta hinken, får kastaren i bollen tar vi bort den hinken och nästa hink står på tur. Minst hinkar kvar när bollarna är slut vinner grenen.

 

Vänligen notera

  • Var vänlig och kom minst 15 minuter innan aktiviteten börjar.
  • Man kan bli lite smutsig av grenen “Vattenzipline”, så ombyte kan vara en bra idé.

Vad behöver jag ta med mig?

Oömma kläder och skor t ex träningskläder eller friluftskläder. 

Avbokningsvillkor

  • Vi tar ut en avbokningsavgift på 100% om bokningen avbokas 1 dag eller mindre före evenemanget
  • Vi tar ut en avbokningsavgift på 50% om bokningen avbokas 2 dagar eller mindre före evenemanget
 
 

Varaktighet

1,5-3 timmr

Svårighet

Enkel

Kontakta oss

för mer info kring företagsbokning

Välkommen till Julared – er ultimata plats för en minnesvärd och energifylld kickoff med mångkamp, bara en kort resa från Jönköping. Hos oss på Julared förstår vi vikten av att starta er arbetsperiod på rätt sätt, och vår kick-off med mångkamp är det perfekta sättet att göra det.

Beläget i den idylliska omgivningen bara tre mil nordväst om Jönköping, erbjuder Julared en idealisk plats för att organisera er nästa kick-off. Vår anläggning är utrustad med allt ni behöver för en lyckad dag med lagbyggnad och teambuilding. Från utmanande aktiviteter till avkopplande miljöer, vi har allt för att göra er kick-off både produktiv och underhållande.

Vår mångkamp är designad för att främja samarbete, kommunikation och teamandan inom ert företag. Med en rad olika aktiviteter, från hinderbanor och lagtävlingar till problemlösningsövningar och strategiska utmaningar, skapar vi en dynamisk och engagerande upplevelse som binder samman ert team och inspirerar till framgång.

Vårt erfarna team av evenemangsplanerare och aktivitetsledare finns till hands för att hjälpa er att skräddarsy er kick-off efter era specifika behov och mål. Vi tar hand om alla detaljer, från planering till genomförande, så att ni kan fokusera på att njuta av dagen och stärka era relationer inom teamet.

Så varför inte välja Julared för er nästa kick-off med mångkamp? Kontakta oss idag för att boka er plats och låt oss tillsammans skapa en kick-off-upplevelse som överträffar era förväntningar och skapar minnen som varar och inspirerar för framtiden.