fbpx
Skip to content

Vill ni ha en kick off​ eller avslutning för erat företag eller personalgrupp i närheten av Jönköping? 

Då är ni välkomna att boka vår möteslokal kombinerat med en aktivitet. Vi kan erbjuda mer än en halv kilometer zipline, fördelat på fyra längre linbanor. Höghöjdsbanan består av nio plattformar och nio hinder som är byggda cirka åtta meter ovanför marken. Sista hindret är en zipline ner till marken!

Ni kan med fördel börja eller sluta med fika, lunch eller middag. Lokalerna är upprustade och fräscha med utrustning i form av projektor, whiteboard, blädderlock, ljudanläggning. Så en kickoff på Julared, 30 minuter från Jönköping, är ett toppenalternativ!

Beräknad tidsåtgång
ca. 2 timmar

Maxvikt
120 kg

Ålder och längd
Gravida och personer med hjärtproblem avråds från klättring.

Kontakta oss

för mer info kring företagsbokning

Välkommen till Julared – er destination för en adrenalinfylld och minnesvärd kick-off med zipline och spännande aktiviteter, bara en kort resa från Jönköping. Hos oss på Julared förstår vi vikten av att börja er arbetsperiod på ett spännande och inspirerande sätt, och vår kick-off med zipline är det perfekta sättet att göra det.

Beläget i den natursköna omgivningen bara tre mil nordväst om Jönköping, erbjuder Julared en idealisk plats för att organisera er nästa kick-off. Vår anläggning är utrustad med allt ni behöver för en actionfylld dag med lagbyggnad och teambuilding. Från höjder som tar andan ur er till utmanande aktiviteter som stärker samarbetet, vi har allt för att göra er kick-off både minnesvärd och framgångsrik.

Vår zipline-bana tar ert team på en hisnande resa över det vackra landskapet runt Julared. Medan ni sveper genom luften, får ni inte bara en adrenalinkick utan också en möjlighet att stärka förtroendet och samarbetet inom gruppen. Utöver zipline erbjuder vi också en rad andra spännande aktiviteter, från klätterväggar och repbanor till strategiska utmaningar och problemlösningsövningar.

Vårt erfarna team av evenemangsplanerare och aktivitetsledare finns till hands för att hjälpa er att skräddarsy er kick-off efter era specifika behov och mål. Vi tar hand om alla detaljer, från logistik till säkerhet, så att ni kan fokusera på att njuta av dagen och stärka era relationer inom teamet.

Så varför inte välja Julared för er nästa kick-off med zipline och aktiviteter? Kontakta oss idag för att boka er plats och låt oss tillsammans skapa en kick-off-upplevelse som överträffar era förväntningar och lämnar er med varaktiga minnen och motivation för framtiden.