fbpx
Skip to content

Vill ni ha en kick off​ eller avslutning för erat företag eller personalgrupp i närheten av Jönköping? 

Då är ni välkomna att boka vår möteslokal kombinerat med en aktivitet. Vi kan erbjuda mer än en halv kilometer zipline, fördelat på fyra längre linbanor. Höghöjdsbanan består av nio plattformar och nio hinder som är byggda cirka åtta meter ovanför marken. Sista hindret är en zipline ner till marken!

Ni kan med fördel börja eller sluta med fika, lunch eller middag. Lokalerna är upprustade och fräscha med utrustning i form av projektor, whiteboard, blädderlock, ljudanläggning. Så en kickoff på Julared, 30 minuter från Jönköping, är ett toppenalternativ!

Så går det till

Vi börjar med att skriva kontrakt. Därefter tar vi på oss utrustningen och vandrar från Hagårds Lagård till höghöjdsbanan. Där har vi först en säkerhetsinstruktion och du får testa utrustningen på låg höjd. Sedan går du höghöjdsbanans åtta hinder, som avslutas med en skön linbana. Därefter åker du våra fyra andra ziplinebanor, en över vatten och tre i skogsmiljö på en total längd av 500 meter. Du får göra aktiviteterna tills det är dags att vandra tillbaks till Hagårds Lagård.

Tänk på att
Ta på dig bekväma kläder och bra skor att klättra i. Du bör ha långärmade kläder och långbyxor. Tights eller sportbyxor är bra. Många tycker det känns skönt att ha ett par handskar på sig. Regn utgör inga hinder för att klättra, däremot avvaktar vi om det kommer ett åskväder. Vi har nolltolerans mot alkoholintag innan klättring. Tänk därför på att komma spik nykter.

Beräknad tidsåtgång
ca. 2 timmar

Maxvikt
120 kg

Ålder och längd
Gravida och personer med hjärtproblem avråds från klättring.

Kontakta oss

för mer info kring företagsbokning