fbpx
Skip to content

Vi har upplägget för  en 2-3 timmars vistelse, som vi nästan kan lova kommer att bli minnesvärd. Vi anpassar givetvis tider och aktiviteter efter era önskemål, i så stor utsträckning det går.

Alternativ 1 “Mångkamp Outdoor”

Vi kör en mångkamp med eller utan grenen ”Vattenzipine”. Då delar vi upp gänget i lag om 4-6 personer och så blandar vi unga och gamla. Är det någon gren man inte kan eller vill delta i, så står man över den grenen. Den tar ca 2-3 timmar.

Alternativ 2 “Höghöjdsbana med zipline Outdoor” 

Är det många som gillar höjder och att åka zipine har vi vår fina bana vid den nedre kvarndammen. Gillar man inte det eller inte har fysiken för höghöjdsbanan, så är det väl också underhållande att titta på från marken.

Lokaler & mat

Fräscha toaletter och en nyrenoverad samlingslokal finns vid ladugården, där man kan värma sig mellan de båda aktiviteterna om det är kallt ute. Är det regnigt går det bra att sitta i vår matsal och äta sina medhavda lunch. Är det fint väder går det även bra att sitta på vår terass eller uti vår hage.

Att tänka på

  1. Medtag oömma kläder och skor för aktiviteterna och väder. De flesta aktiviteter sker utomhus. Tänk träningskläder, så blir det bra!

  2. Ingen alkohol före eller under aktiviteten pga säkerhetsskäl.

Betalning

Priser framkommer om ni går in och på börjar en bokning av en aktivitet. Vi önskar att ni bokar online än att ni betalar på plats. Dels blir det billigare och sedan kommer vi igång snabbare om betalningsproceduren är avklarad. 

Avbokningspolicy

Har du ombokningsgaranti, som du kan välja vid utcheckning och betalning, då gäller följande:

  • Biljetten är ombokningsbar fram till 12 timmar innan starttiden.
  • Hela beloppet (100%) tillbaks om ni avbokar minst 48h innan starttiden.
  • Halva beloppet(50%) tillbaks om ni avbokar minst 24h innan starttiden.

Ingen ombokningsgaranti medför ingen återbetalning.

Boka aktivitet